На Тернопільщині лікарі швидкої допомоги вимушені їздити на виклики на автівці з літньою резиною.

Про дику ситуацію на своїй сторінці в Facebook розповів Петро Заставецький - депутат Підгаєцької міської ради.

"16.02.2021 подав депутатське звернення у Підгаєцька міська рада. Сьогодні (18.02.2021) відкрито повторно звертаюся до міського голови з проханням у короткі терміни розв’язати проблему у селі Голгоча з відсутністю зимових шин на автомобілі КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької міської ради.

Подібні питання потрібно вирішувати у короткі терміни, оскільки персонал наражається на небезпеку, жителям села не надаються повноцінно усі послуги даним підприємством. Приклад!: житель села Голгоча регулярно змушений проходити процедуру гемодіалізу, а автомобіль не можуть використовувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вірю, що міській раді під силу розв'язувати дане питання, - написав чоловік.

Нещодавно в мережі опублікували знімок того, як на Тернопільщині медиків привозять до пацієнтів. Вони сидять на великих шинах від трактора, і в цей час сам трактор їх перевозить. Видовище дивне, особливо, якщо враховувати той факт, що на вулиці 2021 рік.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин намагався спалити свою 85-річну бабусю разом з квартирою: "вогняна пастка і онук-нелюд"

Як повідомляє портал Знай Горить український гуртожиток з біженцями з Донбасу: є постраждалі, включаючи дітей

Також Знай писав, що У Харкові закрили шість "клонів" згорілого пансіонату: битком набиті людьми похилого віку