Стало відомо про те, що помер відомий Тернопільський медик. Вилікував не один десяток людей.

Таким чином повідомляється, що трапилася трагедія в понеділок, 22 лютого. Помер доцент кафедри внутрішньої медицини Насалик Богдан Григорович.

Про це розповіли на сторінці Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги в соціальній мережі Facebook.

Причиною смерті стала важка хвороба. Чоловікові було на момент смерті всього 66 років.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З 1991 року він працював у Тернопільському медичному університеті. Колеги згадують його як мудру, добру людину, яка завжди готова прийти на допомогу.

Також у місті Тернопіль віком 77 років помер відомий Тернопільський викладач, кандидат технічних наук, професор кафедри Конструювання верстатів, інструментів і машин Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя Петро Кривий. Про трагічну звістку на офіційній сторінці у Facebook повідомили колеги Петра Дмитровича.

Нагадаємо, на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.