Стало відомо про те, що Віктор Павлік разом зі своєю молодою дружиною відправився на відпочинок. Вони полетіли відпочивати в теплу країну, і розповіли про це своїм передплатникам в мережі.

Таким чином повідомляється, що кохана пара вирушила в Хургаду, що в Єгипті. Катерина Реп'яхова почала фіксувати на смартфон весь процес їх відпочинку, і почала з самого початку - перельоту.

Віктор Павлік взяв з собою їжу в літак, щоб погодувати свою кохану. «У чому плюс чоловіка 50+. Взяв мені їжі)))» - пише в stories Катерина Реп'яхова.

У пакеті можна побачити хліб, сосиски, а також яблука. Продумав все наперед.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На наступних stories дівчина попросила у Віктора Франковича цукерки, так як захотілося чогось солоденького, але, він дістав тільки лише льодяники від горла з медом і лимоном. Ліки дівчині не припали до душі, тому далі співак дістав гематоген.

Катерина Реп'яхова жартує, що якби Віктор Павлік не був артистом, то з легкістю зміг би стати фармацевтом.

Далі дівчина показала кадри з номера і розповіла про відпочинок.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика на березі моря розповіла, як перемогла судоми.

Як повідомляв портал Знай Катерина Реп'яхова поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Також Знай писав, що Реп'яхова показала, хто подарував їй найбільш зворушливі 30 хвилин в житті.

На цей раз, у своєму Instagram, Катерина Репяхова показала, як проходить "дельфінотерапію" для ще ненародженої дитини.