Український народний артист Павло Зібров любить епатувати публіку своїми діями. Цього разу він вирішив підкорити фанатів незвичайним перевтіленням.

Таким чином повідомляється, що Павло Зібров візьме участь у новому шоу пародій під назвою «Ліпсінк Баттл». Прем'єра відбудеться вже 6 березня, о 20:20 на телеканалі 1+1.

Зараз артист веде активну підготовку до шоу, репетирує.

Постане перед фанатами він в образі Фредді Мерк'юрі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як думаєте, на яку пісню Фредді Мерк'юрі ставимо номер?» - запитав артист у своїх передплатників.

У новому шоу 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватиме глядачів своїми пародіями. Ведучими стане Тіна Кароль і Потап.

Крім Павла Зіброва участь візьмуть: Євген Кот, Марія Єфросиніна, Катерина Кухар та інші. Прем'єра, яку неможливо пропустити.

Нагадаємо, що Павло Зібров несподівано змінив "орієнтацію" : по стопах Фредді Мерк'юрі.

На фото Зібров позує в копії концертного костюма Фредді. А саме: білі штани і майка, королівська корона з червоного оксамиту і золота.

Як повідомляв портал Знай.uа, Павла Зіброва засікли з інопланетянами.

Павло Зібров знявся у другому сезоні телесеріалу» прибулець", який вийде на екрани глядачів вже цієї весни. Покажуть його на телеканалі «ТЕТ».

Також Знай.uа писав, що популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого.

На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував фото з милим букетом квітів, а на тлі - їх з Мариною фотографія.