На Тернопільщині затримали начальника районної податкової інспекції разом з посередником: їх спіймали на отриманні хабара в особливо великих розмірах.

Як повідомляє пресслужба офісу генерального прокурора, чиновник ДПІ вимагав з місцевого підприємця 1 мільйон гривень.

Натомість спритний податківець обіцяв менше штрафувати бізнесмена за порушення законодавства і не відправляти результати перевірок у фіскальну службу, де повинні порушити кримінальну справу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Правоохоронці задокументували факт отримання посередником хабара та затримали його в порядку ст.208 КПК України.

Тим часом на Хмельниччині рішенням суду відсторонено від роботи доцента кафедри управління персоналом і економіки праці місцевого університету. Педагога підозрюють в отриманні хабаря, йдеться у матеріалах суду. Як зазначається, слідство встановило, що у квітні 2020 року підозрювана викладачка, яка на той момент була куратором групи студентів УПЕП-17-1, звернулася до старости групи із пропозицією.

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ взялася за любительку Путіна: допомагала "ДНР" вбивати наших хлопців

Як повідомляв портал "Знай.uа", прикордонники не впустили в Україну актрису з РФ через зйомки в Криму

Також, "Знай.uа" писав, що у Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Міністерства юстиції.