У Тернопільській області знайшли поклад боєприпасів часів Другої світової війни.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій. За інформацією рятувальників, "привіт" з минулого століття виявили у лісовому масиві поблизу села Семенів (Тернопільський район).

Днем раніше у селі Кривче, що на Чортківщині, знайшли аж шість мін часів Другої світової. Піротехніки вилучили вибухонебезпечні предмети в безпечному місці для подальшого знешкодження.

В Управлінні ДСНС нагадали українцям про те, що правильно і безпечно знешкодити боєприпаси можуть лише досвідчені фахівці. В жодному разі не намагайтеся робити це самостійно, оскільки ваші дії можуть призвести до непоправного.

Якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет, негайно повідомте про це місцеві органи влади, зверніться до рятувальників або зателефонуйте у поліцію за тел. "102".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тим часом у британському місті Ексетер було виявлено бомбу часів Другої світової війни, яка не розірвалася. Боєприпас знайшли на будмайданчику однієї з приватних компаній. Її знешкодженням зайнялися військові. У результаті контрольовану детонацію бомби Другої світової війни, виявленої неподалік університету у Ексетері, провели о 18:10 в суботу, 27 лютого.

Нагадаємо, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога"". Офіцер Збройних сил України Олег Ткаченко розповів, як розпочалася незаконна окупація Криму

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.