Історія, яка стане уроком для тисяч людей по всьому світу, трапилася з росіянкою, яка помчала за кордон в надії знайти кохання, а в результаті зіпсувала собі життя.

Як говориться в сюжеті ЗМІ, Олена знайшла в Інтернеті "завидного нареченого". Він здавався добрим, турботливим і щедрим, і Олена переїхала до нього до Швейцарії разом з двома дочками, і тільки після весілля дізналася всю правду про "принца": про його борги по іпотеці і попередню сім'ю. Серджіо був змушений утримувати колишню дружину, поки та не знайде роботу, проте екс-дружина і не поспішала щось змінювати.

А ось Олена бралася за будь-який підробіток. Серджіо таке становище не влаштовувало, і він став зганяти на Олені злобу. А в один день пішов до колишньої дружини і... убив її. Чоловік спробував обставити все так, ніби жінка вчинила самогубство, і тільки Олена знала правду: Серджіо їй все розповів. Росіянка побоялася йти в поліцію, поки в один день коханий чоловік мало не відправив на той світ і її.

Це було останньою краплею: жінка зателефонувала правоохоронцям. На допиті швейцарець зізнався у вбивстві. А потім дізнався, що у Олени з'явився шанувальник і змінив свідчення: чоловік заявив, що вбити колишню його змусила дружина! З тих пір росіянка перебуває у в'язниці. Їй дали довічне, а Серджіо - 16 років позбавлення волі. Швейцарцю знизили термін за "допомогу слідству".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, молода індіанка вийшла заміж за п'ятьох братів. Всі вони живуть в одній хатині, і сплять на підлозі. Умаленькому індійському селі недалеко від міста Дехрадун живе 21-річна дівчина Ражо Верма, яка одружена з п'ятьма братами. У цьому регіоні Індії досі зустрічається найдавніша Індійська традиція поліандрії.

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям