Стало відомо про те, що в Тернополі вакцинувався головний лікар Тернопільської міської комунальної лікарні №3. Він вже встиг отримати свою дозу, і показав приклад іншим лікарям.

Таким чином повідомляється, що Юрій Лазарчук отримав першу дозу від коронавірусу. Він є головним лікарем Тернопільської міської комунальної лікарні.

Юрій Лазарчук, фото: Facebook
Юрій Лазарчук, фото: Facebook

Сам чоловік розповідає, що в умовах пандемії всі ми маємо можливість отримати вакцину проти злощасного коронавірусу. Вона була дозволена Всесвітньою організацією охорони здоров'я, і є не тільки безпечною, але і безкоштовною.

Саме тому Юрій Лазарчук вирішив підтримати вакцинальну кампанію в Тернопільській області, і рекомендує це зробити іншим, щоб убезпечити себе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше показав приклад і президент України. Володимир Зеленський зробив собі щеплення від коронавірусу, а фото з кабінету лікаря опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зеленський зазначив, що вакцинація допоможе подолати пандемію і повернутися до звичайного способу життя, як це було менше року тому.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців через вакцинацію від Covid-19. Також глава держави запросив на

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський терміново звернувся до українців через загибель героїв: "Сили ворога в рази більше"

Знай.ua писав, Вакцина Pfizer-BioNTech приїде вже зовсім скоро: Ляшко розповів про відповідь від COVAX. Розраховує держава також і на британський препарат AstraZeneca/Oxford.