Відома українська співачка Ірина Федишин порадувала новою публікацією в соціальній мережі Instagram. Цього разу дівчина прийшла на прем'єру власної пісні.

Таким чином повідомляється, що цього разу Ірина Федишин з'явилася на публікації не одна, а, як вона сама говорить, з дуже важливою людиною в шоу-бізнесі.

Це Євген Фещак, і він є продюсером заради «Люкс ФМ», на якому Ірина Федишин представила свою нову композицію «Обійми».

При цьому, дівчина зазначила, що з Євгеном їх об'єднує не тільки шоу-бізнес, а дещо ще. Що саме Ірина Федишин не розповіла, лише сказала, щоб Передплатники ворожили в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Автором слів і музики нової пісні є сама Ірина Федишин це досить ніжна і лірична композиція, яка знайде відгук у серці кожного. У вмісті треку йдеться про те, чого хочеться жінкам.

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів:"потім довго відходжу".

34-річна зірка повернулася з відпочинку в Домініканській Республіці, звідки розмістила безліч красивих фотографій і відео.

Як повідомляв портал Знай , Ірина Федишин затьмарила Домініканське Сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Також портал Знай писав, як Ірині Федишин в костюмі " Пави "вдалося обвести навколо пальця сищиків шоу"Маска".