Стало відомо про те, що одна з лікарень Тернопільської області показала вміст оновленого бейбібоксу. Що тепер кладуть новонародженим.

Таким чином повідомляється, що в Бучанській центральній районній лікарні отримали довгоочікувані бокси для новонароджених. Про це підприємство розповіло на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У повідомленні йдеться про те, що довгоочікувана поява подарунків для малюків вже лежить у відділенні. Цього разу вони набагато важчі, ніж минулі. Це вже п'яте оновлення вмісту за весь час.

Також медики вирішили розповісти, що ж все таки входить всередину боксу для новонароджених, і в одному з наступних постів зняли саму розпакування. Там всередині більше тридцяти позицій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Відповідно до положень затвердженого Закону № 930-IX, "Бебі-бокси" видають у закладах охорони здоров'я. Якщо в медзакладі немає такої допомоги, її можна отримати в органах соціального захисту за місцем проживання або перебування.

Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Пологовий будинок, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифрі

Як повідомляв портал "Знай.ua", український Татусь розповів про знущання і побори в школі: "Забирай свою дочку"

Також "Знай.ua" писав, що в Україні заговорили про повернення жорсткого карантину: "припинити будь-які контакти між людьми"