Відома українська телеведуча часто радує своїх передплатників пікантними фотографіями. Цей раз не став винятком.

Таким чином повідомляється, що Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий пост, де з'явилася в досить відвертому образі.

Дівчина стоїть у власній квартирі перед великим дзеркалом, і фотографується на смартфон. При цьому, з одягу на ній лише чорне боді, яке підкреслює струнку фігуру і довгі ноги.

"Фото на паспорт😁» - підписала пост телеведуча. При цьому варто відзначити, що особи не видно, тільки волосся визирають.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Поруч стоїть її маленька собачка на ім'я Рафік. Він мило спостерігає за тим, як господиня знімається в домашній фотосесії.

У коментарях під постом люди почали залишати свої коментарі:

"Хіба що для Рафіка", "Цей погляд песеля", "Iдеальне фото на паспорт", "Мені подобається погляд друга поруч".

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла собі ідеальну свекруху. На своїй сторінці в Instagram Нікітюк опублікувала фото, на якому постала з новою зачіскою і новим кольором волосся.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку. За кадрами важко судити, кому належить рука-жінці або чоловікові.

Крім того, самі зображення дуже нагадують тату у відомих особистостей. І Леся Нікітюк запропонувала фанатам вгадати-чию руку вона тримає у своїй.

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс