Уродженка Тернопільщини отримала престижну премію в Сполучених Штатах Америки.

Рівно рік тому мешканка Теребовлі Катерина Грод взяла участь у конкурсі "Miss Ukraine Chicago-2020” і увійшла в п'ятірку найрозумніших та найвродливіших українок Америки. Мешканці Теребовлі із задоволенням вболівали за свою позитивну та креативну землячку, особливо зворушені люди були, коли Катя виконала пісню "Я вільна" і сказала: "Будьте вільними у серцях! У душах! У мріях! Мрійте, бо мрії мають властивість збуватися!", пише ternopoliany.

Сполучені Штати стали для Катерини країною можливостей та здійснення мрій. Саме тут жінка почала займатися моделінгом, писати пісні і мріє колись зняти власний кліп, спробувати свої сили у кінематогріфі... Катерина бере участь у фешн-показах і фотосесіях. А ці неповторні весняні світлини зробила фотографиня Тетяна Дрожжина.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Рік був достатньо одноманітним через карантин, - пише Катерина, - Але саме через це я брала участь у рекламній кaмпанії з продажу масок і різних дезінфікуючих засобів одного бренду. Тепер фото і відео можна побачити на сайті "Амазон", чим дуже пишаюся. Як і раніше, працюю у медичному офісі, але карантин допоміг знайти себе ще в одній справі: я почала вести свій подкаст "Дівчачі посиденьки" на Українському незалежному радіо.

Було нудно сидіти вдома і я створила програму, на яку запрошую гостей – спеціалістів з різних сфер, намагаюся донести до слухачів різну корисну інформацію. Тішуся, коли отримую схвальні відгуки. Це надихає на нові творчі проєкти. Колись в дитинстві одним із моїх улюблених занять було сидіти перед дзеркалом і зачитувати програму 5- ти телепередач. У такі хвилини уявляла себе ведучою! І тому те, що я тепер працюю на радіо, ще й у прямому ефірі, і мене бачать до 4 тисяч людей, - це, я вважаю, здійснення моєї дитячої мрії!

Нагадаємо, раніше Григорій Чапкіс потрапив до реанімації: "важко ходити і дихати"

Як повідомляє портал Знай.ua Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали улюблені жінки легендарного хореографа

Також Знай.ua писав, що Легенді" Танців з зірками "Григорію Чапкісу - 91: важка хвороба, "нерівна" любов та інші життєві випробування