На Тернопільщині операторка спецлінії 102 майже півгодини говорила з мешканцем села Борщагівської громади, який повідомив про намір вкоротити собі віку. Дівчина на тому кінці дроту не розгубилася і негайно повідомила про НП колегам з Борщагівського відділку поліції, паралельно підтримуючи з чоловіком розмову.

Це сталося 22 лютого о 20.25. Дзвінок прийняла оператор Юлія Козевич. Дівчина швидко зорієнтувалася в ситуації та зробила усе, аби відрадити співрозмовника від необдуманого вчинку. Про це розповіли у прес-службі поліції Тернопільської області.

Оператор розмовами відволікала увагу чоловіка, який був налаштований рішуче. Під час спілкування вона вивідала його особисті дані та місце перебування. З’ясувалося, чоловік – мешканець одного із сіл Борщівської громади. Повідомлення переадресувала співробітникам місцевого відділення поліції для здійснення негайного реагування. На місце події був направлений наряд.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили чоловіка у петлі. Правоохоронці зняли його з зашморгу та почали надавати домедичну допомогу. На щастя, їм вдалося повернути самогубцю до життя, його доправили до лікарні.

Виявилося, чоловікові – 38 років, він чотири роки ніс служив на Донбасі, і є ветераном АТО.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Багатодітний батько і директор школи вкоротив собі віку, залишивши останню записку: "Просто зламався..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Поліція називає львівських Марічок Машами: "Сіла в машину - пристебнись"

Також Знай.ua писав, вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."