Стало відомо про те, що чоловіка, який вимагав мільйон гривень хабара вже сів у в'язницю, але, незабаром його можуть відпустити.

Таким чином повідомляється, що начальнику ДПІ, який вимагав мільйон гривень через посередника, обрали запобіжний захід. Гроші він отримав.

Личаківський суд міста Львів обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою начальнику районної ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Про це повідомили в прокуратурі Тернопільської області.

Прокурор наполягав на сумі застави в 2 мільйони гривень, але, суд був налаштований рішуче і поставив заставу в розмірі 5100 гривень, тобто, 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що винуватець вимагав у місцевого підприємця хабар у розмірі одного мільйона гривень. За цю суму він пообіцяв зменшити розмір штрафних санкцій за порушення законодавства.

Співробітники правоохоронних органів задокументували факт отримання грошей через посередника. Йому суд також обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та сумою застави 454 тисячі гривень.

Нагадаємо, що у Чернівцях СБУ взялася за любительку Путіна: допомагала " ДНР " вбивати наших хлопців. Про це СБУ повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , прикордонники не впустили в Україну актрису з РФ через зйомки в Криму. Про це йдеться в повідомленні Міністерства внутрішніх справ України, розміщеному на офіційній сторінці відомства в соцмережі Фейсбук.

Також "Знай.ua" писав, що у Миколаєві СБУ за хабарі затримала трьох чиновників Міністерства юстиції.