Відомий український виконавець Віктор Павлік, який разом з молодою дружиною Катериною Реп'яховою чекає на малюка, розкрив "портал у минуле", поділившись з підписниками фото кількарічної давнини.

На своїй сторінці в Facebook артист поділився спогадом чотирирічної давності, коли Павлик та Ірина Білик зустрілися на телеканалі "Україна".

"Іруня", - Ласкаво назвав співачку артист, підписавши кадр 2017 року.

Тим часом дружина Віктора Павліка Катя Реп'яхова поділилася новиною про те, що настав вже третій триместр. Стало відомо, що її син Михайло лежить неправильно і через це передавлює їй нирку. Однак сестра Катерина зазначила, що дітки все ж все розуміють, і потрібно просто поговорити з дитиною, щоб він згодом поміняв своє місце розташування.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"+6 кілограмів на даний момент😱 Стала більш розсіяна, плутаю слова, чоловік сміється з мене)) а все інше, начебто, як зазвичай. Обжерливості немає, сплю добре🙏А давайте влаштуємо перекличку беременяшек пишите пишіть на якому ви тижні 🥰 У мене 26❤️", - написала вона в підписі до публікації з вагітним животиком біля стіни.

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика зважилася на відверте зізнання: страждає вже кілька років. Катерина розповіла про дуже особисте.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна дружина Віктора Павлика розповіла про делікатну проблему довелося навіть колотися. Катерина Репяхова розповіла, як лікує неприємне захворювання

Також "Знай.ua" писав, що вагітна дружина Віктора Павлика розкрила стать дитини: "Плакала півгодини".