В неділю, 7 березня, в Тернополі зупинилося серце видатного хірурга, професора Тернопільського національного медичного університету Михайла Юхимовича Ничитайла.

Про трагічну звістку на офіційній сторінці в Facebook повідомили його колеги з Асоціації хірургів України.

"Правління Асоціацї хірургів Івано-Франківської області та всі хірургічна громада Прикарпаття глибоко сумує з приводу непоправимої втрати, передчасної смерті Ничитайла Михайла Юхимовича, доктора медичних наук, професора, член-кореспондента Національної академії медичних наук України, Заслуженого лікаря України, Лауреата Державної премії України, Почесного члена Всесвітнього товариства хірургів. Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Михайла Юхимовича вічно житиме у наших серцях. Найщиріші свої співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати рідним в близьким", - йдеться в дописі.

Тим часом Міжнародний день жінок став найстрашнішим днем для однієї родини. В понеділок, 8 березня, на Львівщині раптово зупинилося серце молодої поліцейської: жінці було всього 49 років.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ua писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.