Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, продовжує активне життя і ділиться з підписниками цікавими моментами з професійної та особистої сфери. Цього разу зірка 1+1 показала ідеальні вихідні.

На своїй сторінці в Instagram Соломія виставила добірку фото, зроблених на березі Чорного моря: незважаючи на березневі холоди, ведуча не стала чекати літа і вирушила до Одеси разом з друзями.

"Ми багато сміялися та танцювали, мало спали і насолоджувалися кожною миттю. Побачилися з класними людьми і відкрили для себе багато цікавих місцинок❤️❤️❤️ Це був насичений weekend в Одесі. Ми уже на шляху додому і готові до нового робочого тижня😜", - написала Соломія і всміхнулася з фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Про це вона розповіла в Instagram-сторіз на власній сторінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей – 150 років від дня народження.