У Тернополі біля Збаразького кільця сталася моторошна ДТП: маршрутка з пасажирами "роззулася" просто під час руху. Від маршрутного таксі відлетіло відразу два колеса.

Відео, зроблене очевидцями, публікує Telegram-канал "Файний Тернопіль".

"У Тернополі поблизу Збаразького кільця під час руху в маршрутного таксі відпало два колеса", - йдеться в публікації. Поки що інформації про постраждалих не надходило. Так само поки невідома причина, через яку маршрутка мало не вбила десятки людей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тим часом мешканці Львова скаржаться на здирницство у громадському транспорті. Люди настільки приголомшені несправедливістю, що починають підозрювати: тут є якась змова. Справа в тому, що в багатьох тролейбусах, де немає валідатора, водій може не продати квиток, мотивуючи тим, що буцімто не має решти. Буквально за хвилину-дві після цієї розмови до салону заходять контролери і намагаються стягти штраф.

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.