Стало відомо про те, що у відомій Тернопільській родині живе відразу чотири священнослужителі. Що про них відомо.

Таким чином повідомляється, що сім'я відомого в Тернополі священика отця Богдана зайця поповнилася ще одним священнослужителем. Він служить у Свято-Троїцькому духовному центрі на честь Данила Галицького. Днями його син отримав дияконські свячення.

Хіротонію здійснив архієпископ Тернопільський і Кременецький Православної Церкви України владика Нестор.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської єпархії Православної церкви України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім новоспеченого священика, в родині батька Богдана зайця ще два сини, які також є священнослужителями. Клірики ТЕРНОПІЛЬСЬКО-БУЧАЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПЦУ Петро заєць, а також протодіякон отець Іван Заєць.

Нагадаємо, хрестити чи ні? Що потрібно знати батькам, перш ніж лити дитині воду на голову. За суворими канонами православного християнського обряду хрестити малюка потрібно на 40-й день після народження.

Як повідомляв "Знай.ua", гей, який вчився на священика, удочерив особливу дитину: "Від неї відмовлялися 20 разів". Після смерті друга чоловік взявся за волонтерство в неапольській церкві.

"Знай.ua" писав, Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - вимови "Амінь" і чекай благодаті. Про це стало відомо завдяки публікації українського військового Андрія Руслановича Тимура в мережі Facebook.