Відомий український співак Павло Зібров активно спілкується з багатотисячною армією шанувальників, та із задоволенням ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram артист звернувся до любителів собак.

"Насолоджуюся весною на повну. Незважаючи на сніжок за вікном, ми з Габі гуляємо кожного дня.
Так приємно, що наші улюбленці готові бути з нами в будь якій ситуації, при будь якій погоді, люблять нас щиро, незалежно від того, хто ми, як виглядаємо, дарують радісні, позитивні емоції кожного дня.


Хочу сьогодні звернутися до всіх любителів собак. Зараз в нашій країні почалась чудова ініціатива нашого улюбленого журналу @zoodrug_magazin зі створення Всеукраїнського дня собак! Мені здається це дуже гарна ідея та я її із задоволенням підтримую. Брати наші менші на це справді заслуговують. Чим більше людей підтримають та чим більше розголосу буде, тим скоріше цю чудову ініціативу приймуть до уваги!", - написав Зібров.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що Павло Зібров несподівано змінив "орієнтацію" : по стопах Фредді Мерк'юрі.

На фото Зібров позує в копії концертного костюма Фредді. А саме: білі штани і майка, королівська корона з червоного оксамиту і золота.

Як повідомляв портал Знай.uа, Павла Зіброва засікли з інопланетянами.

Павло Зібров знявся у другому сезоні телесеріалу» прибулець", який вийде на екрани глядачів вже цієї весни. Покажуть його на телеканалі «ТЕТ».

Також Знай.uа писав, що популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого.

На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував фото з милим букетом квітів, а на тлі - їх з Мариною фотографія.