У Тернополі запрацювала соціальна перукарня, де люди похилого віку та люди з інвалідністю можуть прийти та безкоштовно отримати послуги.

Знаходиться такий заклад в Тернопільському міському територіальному центрі, вулиця Лисенка, 8. Соціальна перукарня працює щоденно. Для того, аби отримати обслуговування безкоштовно, необхідно попередньо записатися за телефоном: (067) 530-59-40.

У соціальній перукарні діє також можливість виїзду майстрів на дім до людей з інвалідністю або тернополян похилого віку, які за станом здоров’я не мають можливості самостійно дістатися у заклад.

Нагадаємо, у Тернополі жінка завоювала звання місцевої Рапунцель, їй робили компліменти і захоплювалися таким довгим волоссям. Мар'яна зізналася, що таке довге волосся дуже складно носити. Вона їх мила 1 раз в два дні і сушила без фена до самого ранку. Вона завжди заплітала косу або збирала їх у хвіст. Мар'яні довелося відрізати довгі локони через погане самопочуття.

Раніше Знай писав, що фіналістка четвертого сезону реаліті шоу" Від пацанки до панянки "(Новий канал) Юлія Чигринець на прізвисько "Бандитка" потрясла кардинальною зміною образу-дівчина повністю поголила голову.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай повідомляв, що деякі всесвітньо відомі зірки кіно в пристойному віці виглядають набагато краще, ніж вони ж виглядали в молодості. Розглянемо кілька актрис, які, як хороше вино, з роками стали тільки краще.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Сумська показала красиві фотографії, на яких з'явилася в цікавих локаціях-на зелених вулицях і в затишній кав'ярні. Ольга щиро пораділа початку дощової пори і зізналася, що осінь її зачаровує.