39-річна Віра Омельчук знайома українцям давно. Ця дивовижна жінка мешкає на Тернопільщині, з трьох років ноги їй повністю замінили руки. Віра все вміє робити: навіть вишивати хрестиком. Вона успішно вийшла заміж та народила дітей, пізніше розлучилася.

Зараз її мета - навчитися заробляти гроші без рук, аби прогодувати дітей. Неймовірна українка самотужки опанувала мистецство макіяжу. Ба більше: Віра встановила рекорд на швидкість в ефірі української телепрограми.

"Це не просто рекорд. Це приклад і жага до життя, і доказ що люди з інвалідністю все можуть. Коли є мотивація. Тому я Вам бажаю не падати духом,любити вірити в чудеса, і йти до своєї мрії. Я Вас Всіх люблю і дякую Вам за пітримку. І в цьому житті все можливо: тільки хотіння, мета, і бажання", - написала жінка на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Подивитися повне відео про неймовірну тернополянку зі сталевою волею можна тут:

Раніше Знай писав, що фіналістка четвертого сезону реаліті шоу" Від пацанки до панянки "(Новий канал) Юлія Чигринець на прізвисько "Бандитка" потрясла кардинальною зміною образу-дівчина повністю поголила голову.

Також Знай повідомляв, що деякі всесвітньо відомі зірки кіно в пристойному віці виглядають набагато краще, ніж вони ж виглядали в молодості. Розглянемо кілька актрис, які, як хороше вино, з роками стали тільки краще.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Сумська показала красиві фотографії, на яких з'явилася в цікавих локаціях-на зелених вулицях і в затишній кав'ярні. Ольга щиро пораділа початку дощової пори і зізналася, що осінь її зачаровує.