Стало відомо про те, що в Тернопільській області нагородили пожежника, який виніс з палаючої квартири жінку.

Таким чином повідомляється, що Тернопільський рятувальник Олег Школьний отримав нагороду за участь у порятунку людини.

Нагрудний знак " За мужність у надзвичайній ситуації» був вручений старшому прапорщику служби цивільного захисту, Олегу шкільному. Видав її начальник Управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей.

Нагороджений рятувальник за особисту мужність і героїзм, які він проявив під час пожежі, яка сталася 19 листопада 2020 року в Тернополі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Тоді бійцям ДСНС прийшло повідомлення про пожежу в одній з квартир за адресою Просвіти.

Все було охоплено вогнем, і рятувальникам довелося навіть працювати в апаратах захисту дихання.

Нагадаємо, раніше У Києві рятувальники з зоозахисниками гасили пожежу в колишній в'язниці НКВС - " спеціально підпалили". Кадри з місця події публікує Telegram-канал dtp.kiev.ua. за словами рятувальників, очевидно, що будівлю спеціально підпалили.

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Житомирщині бензовоз загорівся просто на трасі, ледь не засмаживши водія живцем. Як повідомляти ПресЦентр ДСНС, повідомлення про загоряння бензовозу надійшло по лінії " 101 " о 06:00.

Також "Знай.ua" писав, що Хмельницький Отелло нагадав колишній, що не так: спалив авто і вломився з сокирою. Про це повідомили в прес-службі Хмельницької поліції на сторінці в соціальних мережах.