Відома українська телеведуча Катерина Осадча відкрила двері для фанатів на одну зі зйомок сюжету для свого шоу. Там вона показала, чого очікувати глядачам вже цієї суботи.

Таким чином повідомляється, що цієї суботи глядачі зможуть подивитися на сюжет разом з популярним в Україні шеф-кухарем Ектором Хіменесом Браво. Вони разом з Катериною Осадчою приготували торт.

Він незвичайний, і телеведуча не зізналася з чого він був зроблений, але, по фото можна припустити, що це млинці, і сюжет буде приурочений до Масляної.

Вони зробили разом спільних кадрів, які з'явилися в stories на сторінці ведучої в Instagram.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Далі фанатам показали кадри як вони удвох прикрашають торт до свята. Кінцевий результат вийшов цілком хорошим.

До слова, на сторінці шоу Катерини Осадчої також з'явився ще пост з Ектором. Там вона розповіла про швидкий сюжет, який вийде вже завтра.

Також, у передплатників вона традиційно запитала: млинці або ж вареники.

Нагадаємо, заспана Катя Осадча ледве вилізла з-під ковдри: треба заробляти гроші.

Як повідомляв Знай.ua, суддя " МастерШеф" зняв весь одяг і розгнівав видом: "М'ячик в труси поклав"

Також Знай.uа, Юрій Горбунов роздаровує машини, поки Катя Осадча на зйомках. Один їх передплатників, самий счатлівий стане власником автомобіля Ford, або ж грошової винагороди.