Стало відомо про те, що Тернопільська область може потрапити в червону зону карантину. Весняна хвиля захворюваності на грип та ГРВІ ускладнив перебіг коронавірусу.

Таким чином повідомляється, що разом із Закарпатською та Житомирською областями, у Тернополі фіксують високий рівень захворюваності. Епідемічний поріг перевищено від 39 до 47 відсотків.

Лікарня, фото: Facebook
Лікарня, фото: Facebook

Головний санітарний лікар області Оксана Гайчук говорить про те, що така ситуація є традиційною для їхнього регіону, але, цього року вся ситуація ускладнена ще й коронавірусом.

Зараз вони знаходяться на рівні, який був і в попередні роки, є ймовірність підхопити відразу дві хвороби.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тернопіль, фото: скріншот
Тернопіль, фото: скріншот

Через велику кількість хворих, Тернопільська області опинилася в помаранчевій карантинній зоні. Якщо стрімке зростання продовжиться, тоді їх чекають карантинні обмеження з червоної зони, а це практично повний локдаун.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 1 438 468 випадків зараження. За добу зафіксували 12 946 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Нагадаємо, що львів'янам можуть повернути нічні маршрутки-" вимерли " через карантин.

Про це стало відомо з коментаря керівника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва телеканалу Tvoemisto.tv.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці перетворили червону зону на бордову: куди без тюльпанів

Також, "Знай.ua" писав, що в Україні за добу 6 377 нових хворих коронавірусом, 219 померло