Стало відомо про те, що мешканка Тернопільської області відзначила дев'ятий за рахунком ювілей.

Таким чином повідомляється, що Чортківський міський голова Володимир Шматько привітав жительку села переходи Дануту Михайлівну Гудзь. Жінці виповнилося 90 років.

Ювілей, фото: міськрада
Ювілей, фото: міськрада

Міський голова Володимир Шматько побажав іменинниці, щоб онуки і правнуки росли здоровими, а в родині завжди було умиротворення і спокій, а будинок завжди буде в достатку.

Ювілей, фото: міськрада
Ювілей, фото: міськрада

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незважаючи на вже значний вік, Данута Михайлівна активно працює, і сама справляється всіма справами в господарстві.

Іноді приходить сусідка допомагати, або ж внучка приїжджає, привозить продукти. У цій хаті Жінка живе все своє життя, тут народилося цілих чотири покоління-прадідусь, дідусь, тато з мамою, а потім і вона.

Ювілей, фото: міськрада
Ювілей, фото: міськрада

Вийшла заміж вона в 19 років, і в цій хаті народилися і росли їхні сини. 14 років життя жінка віддала роботі на нафтобазі, 2 роки була кухарем у військовій частині, і ще 8 в колгоспі.

Також у Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.ua" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох