Мешканців Тернополя просять допомогти повернути на батьківщину тіло їхнього земляка, який несподівано пішов з життя в Іспанії. Про це повідомила на власній сторінці у Facebook місцева мешканка Ольга Матвіїшин.

За попередніми даними, причиною смерті 51-річного жителя Тернопільщини Cеpгiя Зiменка став інсульт. Вона додала, що транспортування тіла коштує чималих грошей, і родина не в стані зібрати необхідну суму. По допомогу родичі померлого звертаються до небайдужих співгромадян.

“В Icпанiї pаптово помеp наш земляк Зiменко Cеpгiй 1970 року народження. Пpичина cмеpтi – iнcульт. В зв’язку з pаптовою cмеpтю pодинi потpiбно пpивезти помеpлого на теpитоpiю Укpаїни для поховання”, – зазначає авторка допису.

«Співчуття батькам Зіменкам», «Нехай з Богом спочиває! Щирі співчуття родині!», - пишуть у коментарях небайдужі до чужого горя тернополяни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, старий цвинтарний сторож зізнався, що відбувається з могилами опівночі: "Я бачив це своїми очима".

Як повідомляв портал Знай.uа, українка 53 роки була одружена з "іншою" людиною, правда розкрилася після смерті чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що у Луцьку юні тіктокери танцювали на могилах: фотосесія з небіжчиками.