Тернополянка хотіла придбати саджанці троянд і натомість втратила 50 000 гривень.
Про це повідомили у пресслужбі поліції Тернопільської області.
Як розповіли в поліції, жінка вирішила замовити через Інтернет саджанці троянд. Тернополянка знайшла відповідне оголошення про продаж і зв'язалася з автором в одному з месенджерів і домовилася про покупку троянд на 50 тисяч гривень.
Обговоривши умови, зійшлися на тому, що покупець переведе передоплату за товар у розмірі 10 тисяч гривень на рахунок продавця, а іншу частину оплатили після його отримання поштою.

троянда, джерело: Depo.Львів
троянда, джерело: Depo.Львів

Довірлива тернополянка перерахувала незнайомці гроші. Через кілька днів на пошту приїхала посилка від продавщиці. Однак сама жінка не змогла її забрати, попросила свою родичку отримати і оплатити товар. Остання, забравши передачу, перерахувала 40 тисяч гривень продавчині.

троянда, джерело: Depo.Львів
троянда, джерело: Depo.Львів

Вже вдома виявилося, що жінку обдурили - всередині було замість 50 тисяч 80 саджанців троянд. Потерпіла намагалася зв'язатися з продавчинею, проте телефон останньої вже був поза зоною.
"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 КК – шахрайство. Тривають заходи щодо розкриття злочину",- повідомили в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом спритний "казанова" виніс з дому жінки півкіло золота- " попливла від флюїдів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'ян тероризують хитрі аферисти:" намалювали " в платіжках шалені борги

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що У Києві на пошті спіймали хитрого афериста-міняв нові айфони на старі " дрова"