На Тернопільщині раптово зупинилося серце 45-річного Василя Йосиповича Фреяка - колишнього директора та лісничого ДП "Чортківський лісгосп".

Про трагічну звістку повідомила прес-служба Тернопільського обласного управління мисливського та лісового господарства.

“Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе.

Нехай добрий та світлий спомин про Василя Йосиповича назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег, усіх хто його знав, любив та шанував. Вічна і світла йому пам’ять!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше у Чехії загинула мешканка села Гринці Тлумацького району Оксана. У неї залишився малолітній син Давид і мама. За словами сестри загиблої, сім'я довго не знала причину загибелі Оксани і їм говорили різні версії. Однак не так давно чеські правоохоронці розкрили всі деталі події.

Родичі Оксани кажуть, що вона їздила на заробітки щоб утримувати свою маму пенсійного віку і сина Давида, якому виповнилося 4 місяці. Батько хлопчика кинув сім'ю, а хорошої роботи жінка не знайшла, тому вирушила за кордон.