Відома українська співачка Ірина Федишин активно спілкується з багаточисельною аудиторією та ділиться подробицями з особистого та професійного життя. Цього разу разом із сином артистка ліпила справжні українські вареники за козацькими традиціями.

На своїй сторінці в Instagram Ірина виклала відео з ефіру програми "Світське життя з Катериною Осадчою".

Співачка розповіла, що вареники - часта страва на сімейному столі, тож рука вже набита. Все, що Ірина показує на камеру, під силу повторити будь-якій господині.

Приготування:

Всипаємо борошно в миску, виливаємо яйце і починаємо вимішувати, потроху додаючи води. Тісто має вийти пружне і цільне.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Викладаємо наше тісто на стіл, посипаний борошном, і формуємо невеличкі шматочки-м'ячики, які потім розкатуємо скалкою. Начиняємо наші шматочки з тіста підготовленими начинками - вишнею, м'ясом або сиром. Варимо, як будь-які інші вареники: кинути у киплячу воду та зачекати, поки всі не спливуть на поверхню.

За бажанням можна додати "сюрпризи", кожен з яких має своє значення. Той, кому попадеться вареник з горішком - буде весь рік здоровим, кому попадеться квасолинка - хай чекає на поповнення в родині, а кому лавровий листочок - отримає славу й буде популярним, вишенька с кісточкою - усі задуми справдяться.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".