Популярний український телеведучий Юрій Горбунов частенько ділиться з багаточисельною армією шанувальників подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Юрій виклав декілька світлин зі зйомок нового шоу "Ліпсинг-батл", який нещодавно вийшов на каналі 1+1.

Ведучий зміг по-справжньому здивувати підписників. Звиклі до одного образу Горбунова, тепер шанувальники не можуть відвести від світлини очей: Юрій перевтілився в жінку!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Біла сукня по фігурі та світлі кучері зробили його схожим на суміш легендарної Мерилін Монро та відомої ведучої Ольги Фреймут.

Раніше співак Павло Зібров опублікував спільні фото з зіркою гурту Nikita Дашею Астаф'євою, популярними ведучими Григорієм Решетником і Надією Матвєєвой та ведучою й інтерв'юєркою Машею Єфросиніною. Остання, до слова, предстала перед камерами у дуже неочікуваному образі: довговолоса брюнетка перетворилася на "клона" Каті Лель: коротке світле волосся змінило її до невпізнаваності.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка. Відповідне зворушливе фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".

Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією, на якій обіймає свою кохану дружину Катю Осадчу.