Новорічні свята давно закінчилися, а ялинки, які стали святковим сміттям, досі з'являються на смітниках. Але в Тернополі вирішили піти іншим шляхом: замість того, аби винести ялинку до контейнерів зі сміттям або здати на утилізацію, люди повикидали їх у місцевому парку.

Зокрема, "чудову" картину можна спостерігати у парку Нацвідродження, пише "Галас". Схоже, що людям здається такий крок правильним: це ж не пластик, дерева до дерев.

Очевидно, що таким грішать мешканці новобудов, які розташовані практично на території парку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Навряд чи хтось з тернополян везтиме стару ялинку з сусіднього мікрорайону.

Комунальники не втомлюютьсяч наголошувати: залишайте ялинки біля смітників! Їх вивезуть і правильно утилізують.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собаками.