Які саме заклади потраплять до списку порушників і який рівень захворюваності наразі у Тернополі, дізнавалися журналісти новин "Спецкор" на каналі 2+2.

Тернопіль перебуває на порозі червоної карантинної зони. Міський голова погрожує вимкнути воду, тепло та електрику всім ресторанам та нічним клубам, які порушують правила карантину.

Насамперед, ідеться про заклади, які працюють після 23:00 та проводять масові заходи. Міському правлінню ЖКГ уже доручили готуватися вимикати комунальні послуги тим, хто потрапить до списку порушників.

Кадр з репортажу Спецкор: YouTube
Кадр з репортажу Спецкор: YouTube
Кадр з репортажу Спецкор: YouTube

Тернопіль поки що у помаранчевій карантинній зоні, але кількість хворих на коронавірус там щодня зростає. Медики кажуть, що хворіє більше молоді. Станом на сьогодні є три людини, які втретє захворіли на COVID-19, одна з них померла, а 66 жителів захворіли вдруге.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У когось імунна система спрацювала краще і виробила більше антитіл, у когось — не спрацювала зовсім і захисту організм не отримав. Хтось має більше супутніх захворювань, тому переносить хворобу важче і хворіє повторно", — стверджує головна державна санітарна лікарка у Тернопільській області Оксана Чайчук.

Нагадаємо, що Україна в "антикоподібній" п'ятірці країн Європи: Жінки-нардепи підняли "Бунт" у Раді

Як повідомляв портал "Знай.uа", Буковель "почервонів" у розпал туристичного сезону: курорт оточили люди у формі

Також, "Знай.uа" писав, що коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "Швидше вмирають"