На Тернопільщині пухнастий мандрівник подорожує Україною разом зі своєю господинею - Орестою Дешевою. Разом вони гуляють вулицями і навіть ходять у гірські походи.

"Я багато подорожую разом із дочкою. Коли їхали з дому, залишали кота на сусіда або на моїх подруг. Кефір дуже сумував і робив безлад у хаті, розкидав харчі, вдома всі вази перевернув і розбив. Тоді порадилися і вирішили брати його із собою в мандри", - розповідає жінка "Вільному життю".

Перша подорож Кефірчика була під час різдвяних канікул на Борщівщину: "Ми побачили, що він абсолютно нормально почувається у будь-якому транспорті — чи то в потязі, чи в автобусі. Не боїться бути на вулиці, навпаки, йому цікаво. Так Кефір почав мандрувати з нами".

Разом із "мамою" пухнастий мандрівник вже підкорив чимало карпатських вершин: Говерлу, Шешул, Пікуй, Малий Ґорґан, Копицю. А нещодавно побував на водоспаді Шипіт, що у Закарпатській області.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Майже щомісяця їздили кудись. Переважно подорожуємо з друзями. Кефір харчується тільки котячими харчами, тому корм обов’язково беремо із собою. Він дуже швидко адаптовується до нових умов. Вже ночували разом у хостелах, готелях, а також у наметі, в спальнику. Пригадую, в хостелі сам собі обрав другий ярус ліжка і там заснув", - розповідає Ореста.

Нагадаємо, що вівця-безпритульниця знайшла спокій у "добрих руках": бідолаху довелося рятувати від самої себе

Як повідомляв портал "Знай.uа", тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі"

Також, "Знай.uа" писав, що прикордонник став кінологом, незважаючи на страх перед собаками: тепер з величезним Алі найкращі друзі