За життям відомого українського співака Павла Зіброва слідкує більше 85 тисяч підписників, з якими артист охоче спілкується та ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував анонс свіжого випуску мегапопулярного шоу "Ліпсинк батл", в якому перетворився на легендарного Фредді Мерк'юрі. Протистоятиме йому нереально харизматична ведуча Леся Нікітюк в образі Адель.

"Ну що, друзі, карти розкриті! Хто кого? Ноги чи вуса? Адель чи Фредді Мерк‘юрі? Це буде розрив! Субота 20:15 на телеканалі 1+1", - написав Зібров.

Нагадаємо, щасливий Зібров встромив вуса між двома білявками: чоловік-цунамі. Артист виставив фото з двома ефектними блондинками української сцени.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Павла Зіброва засікли з інопланетянами.

Павло Зібров знявся у другому сезоні телесеріалу» прибулець", який вийде на екрани глядачів вже цієї весни. Покажуть його на телеканалі «ТЕТ».

Також Знай.uа писав, що популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого.

На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував фото з милим букетом квітів, а на тлі - їх з Мариною фотографія.