В Тернополі з коронавірусом за життя бореться відомий спортсмен, завідувач кафедри педагогічного університету ім Гнатюка Наумчук Володимир Іванович.

За його життя нині борются медики, а колеги публікують у соціальних мережах основну інформацію та просять про допомогу небайдужих.

"Друзі, прошу допомоги для мого колеги. Важка форма СОVID. Дороговартісне лікування. Наумчук Володимир Іванович - зав. кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання ТНПУ ім. В. Гнатюка. 4149609001438938-Наумчук Ірина Геннадіївна", - написала користувачка Ірина Чорна.

Нагадаємо, 13 березня, в суботу, від наслідків викликаних коронавірусом помер завідувач відділенням вірусних гепатитів Харківської "інфекційки" Дмитро Пеньков. "Вчора від ускладнень "корони" пішов у вічність ще один лікар, Дмитро Борисович Пеньков, щира, професійна людина. Світла йому пам'ять",- написав Корсунов. Як розповів директор лікарні Павло Нортов, Дмитро Пеньков заразився в лютому.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати