У вівторок, 16 березня, 7-річний тернополянин крадбкома втік зі школи та відправився на пошуки батьків.

У школу вже приїхала мама хлопчика - дитину розшукували правоохоронці, та ніде його не було, пише портал "Тернополяни". Як з'ясувалося пізніше, 7-річний школяр вийшов зі школи та перейшов автомобільну дорогу з інтенсивним рухом, це помітив поліцейський, який був на чергуванні.

Правоохоронець відвіз хлопця до відділуц, пригостив чаєм та з'ясував інформацію про батьків. Юного дослідника цілим та неушкодженим повернули батькам.

Раніше в гімназії імені Івана Франка міста Тернопіль п'яна вчителька фізкультури накинулася на учня сьомого класу і била його головою об стіну. Під час уроку фізкультури вчительці нібито не сподобалося сказане школярем на її адресу."Вчителька фізкультури прийшла в школу в нетверезому стані. Який малий їй щось сказав, вона почала кричати, закрила спортзал зсередини і почала того хлопця бити головою об стіну. Діти підняли крик. Збіглися вчителі, дирекція і т. д. виламували двері " - розповів один з учнів гімназії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що на школяра " повесили "крадіжку, щоб він не перейшов в 10 клас:" навіщо їм стіл в туалеті"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині педагог обмовила колишню ученицю і пішла під суд: "Довела до істерики

Також, "Знай.uа" писав, що батькам "прогульників" школи погрожують поліцією: "Причину з'ясовуватиме майор"