В середу зранку, 17 березня, стало відомо про те, що син відомого тернопільського священика Анатолія Зінкевича - 21 річний Антон - помер у Єгипті за загадкових обставин.

Про трагічну звістку Волинська Православна Богословська Академія, де вчився хлопець, розповіла на офіційній сторінці в Facebook.

"Вічна пам'ять студенту 2-го курсу Антону Зінкевичу. Відійшов у небесні оселі студент 2-го курсу Антон Зінкевич. За невеликий проміжок часу він себе проявив як зразковий студент Волинської православної богословської академії. Нещодавно Антон їздив у літню богословську школу міста Волос (Греція), а також був серед делегації представників українських богословських навчальних закладів, які були на аудієнції Вселенського Патріарха Варфомія. Планувалася поїздка по обміну з університетом Аристотеля, в якому він мав поглиблювати свої знання з богослов’я. Проте Господь розпорядився інакше…", - йдеться в публікації.

Відомо, що у Єгипет Антон Зінкевич відправився із друзями. Ввечері ліг спати як зазвичай, але зранку вже не розкрив очей. Друзі знайшли Антона вже мертвим. Що сталося тієї ночі, достеменно невідомо. Зараз вирішується питання про транспортування тіла Антона Зінкевича до України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нещодавно стало відомо про сумну звістку з Італії. Молода заробітчанка з України померла за загадкових обставин. Згідно з інформацією, українці Галині Пігар на момент смерті було всього 43 роки. Більш того, буквально недавно жінка поховала рідного батька.

Нагадаємо, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому: "Поїздка підзаробити є дорогою в один кінець".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Польщі нахабна роботодавиця викинула українців на мороз без копійки в кишені: не заробили.

Також портал Знай.uа писав, що пара українців безслідно зникла в Польщі, вбита горем донька ллє сльози: "Де ти, мамочко?"