За життям відомої української телеведучої Лесі Нікітюк слідкує більше 3,5 мільйонів людей, з якими вона активно ділиться подробицями з особистого та професійного життя. Нещодавно зірка стала партнером ЮНІСЕФ.

На своїй сторінці в Instagram Леся розповіла, як занурилася у тему коронавірусу і тепер має, що сказати своїм підписникам.

"Нещодавно я стала партнером ЮНІСЕФ Україна та INSCIENCE і дізналася дуже багато інформації про COVID-19, боротьбу із ним, вакцину, міфи, або навіть те, яким буде світ після пандемії.
Зразу до суті... Дуже важливо консультуватися з компетентними людьми і не займатися самолікуванням!!! Не треба лікуватись так як ваш друг лікувався чи сусіди, це може бути помилка ціною в життя(", - написала Нікітюк, та виклала список фахівців, які дадуть відповіді на всі запитання стосовно коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк влаштувала вечірку з двома чоловіками відразу: на столі текіла і борщ.

Нагадаємо, Леся Нікітюк потрапила в скандал через обстеження в Стамбулі: "Українську медицину принизили".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк покривляла Тіну Кароль: "А куди я прийшла?"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк похвалилася дорогоцінним кільцем на безіменному пальці.