У Тернополі водій припаркував елітний електрокар просто на газоні у дворі багатоповерхівки.

Про це у соціальних мережах написала Зоряна Довгань.

“Що таке тупі понти? Гуляє нетом така фотка – де два брата їдять мівіну і дивляться якийсь серіал на Айфонах останьої марки. А це ось тернопільська версія – Коли купив Теслу, але треба переноску спускати з поверху хрущовки”, – пише жінка.

А в Києві помітили новенький автомобіль Tesla, який щосили прикидався Škoda Octavia. Все почалося з того, що запримітив один з підписників пабліку чистеньку Теслу з забризканими номерами. "Подумав:" не буває ж так. Не дай Бог п*зженна, або ще чого?". Пробив в інтернетах номер - х*як, а номер-то від "Октавії"... Далі - справа набору трьох цифр в телефоні",-розповіли в телеграм-каналі. Прибулі на виклик правоохоронці "приїхали, пожурили, виписали штраф». Як виявилося, рідні номери автомобіля лежать тут же, в багажнику.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.ua, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Також Знай.ua писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.