В п'ятницю, 19 березня, у Тернополі попрощаються із Дмитром Мудрим. 24-річний хлопець разом із батьком рятував молодших братів з пожежі та отримав шалені опіки. Майже тиждень Дмитра рятували у реанімації.

Товарищі Дмитра згадують, як любив хлопець пластові табори: спочатку брав активну участь, пізніше і сам став організатором.

І не спиняло хлопця, чи в україні табір, чи в Польщі: із задоволенням їздив усюди.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Дмитро був доброю, світлою людиною. Пам’ять про нього буде жити вічно. Спочивай з миром, друже", - пишуть учасники українського скаутингу на офіційній сторінці в Facebook.

Прощання із Дмитром Мудрим відбудеться на Микулинецькому цвинтарі о 12:00.

Нагадаємо, в реанімації БСП рятували батька і сина, які постраждали в результаті вибуху і пожежі в приватному будинку на вул. Самчука в Тернополі.

24-річний Дмитро Мудрий отримав 50% опіків тіла, його 54-річний батько Олег обгорів на 80-90%. Чоловіків намагалися вивести із шокового стану та вирішували питання про перевезення до Львова, адже їх травми вкрай складні, а поки їх тримали під кисневими масками.

На момент вибуху в будинку були ще двоє молодших дітей Олега - 2 і 6 років. Вони не постраждали, адже їх рятували батько і син, тому вони і отримали сильні опіки.

Нагадаємо, раніше маленьке янголятко "скупалося" в окропі, мама в сльозах благає про допомогу: "Врятуйте Русланчика"

Як повідомляє портал Знай на Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Також Знай писав, що помер дворічний малюк, обгорілий в закритій машині: "Артемко мучився 5 місяців"