31-річна мешканка Теребовлі Наталя Борисюк негайно потребує допомоги небайдужих. 15 береня жінка пережила вже третю операцію і вона, на жаль, не остання. Зараз жінка знаходиться у київській лікарні і каже, що процедури дуже болючі та виснажливі, та опускати руки просто не має права: вдома чекає чоловік та троє дітей.

"Я зараз у Києві , вчора зробили третю операцію. Зараз робили губу, бо вона стала дуже велика, а ще частково пересадили шкіру на підборідді. Звісно, болить. Та по-іншому неможливо, я це розумію. Знаю і вірю, що все буде добре. Як би не було важко, та з Божою ласкою та завдяки допомозі людей йду вперед, бо є заради кого", - розповідає жінка порталу "Файне місто".

Аби здолати важкий недуг, Наталя має пройти щонайменше п'ять дороговартісних операцій. Таких шалених грошей, аби продовжити лікування, родина не має. Тож тернополянка звертається до благодійників. Ціна питання - 7 тисяч євро.

"Всього мало бути чотири операції, а буде в результаті п’ять або ж навіть шість. Лікарі сказали, що великий об’єм роботи і захворювання проникло дуже глибоко у тканини. Повідомили, що моя боротьба за здоров’я триватиме ще півроку як мінімум. На четверту операцію мені потрібно зібрати 7 тисяч євро. У мене немає таких коштів. Сьогодні, як і раніше, єдина надія лише на людей. Без допомоги благодійників я б не пройшла і найменшої частинки того шляху, що вже позаду. Я вимушена знову просити про допомогу. Дякую, що не залишаєте мене з бідою наодинці", - каже змучена Наталя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, у Наталі Борисюк вроджена кавернозна мельформація, як ще називають, родима пляма. Вона розростається та почала боліти. Окрім цього, під час обстеження у жінки виявили також пухлину у ротовій порожнині.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.