На Тернопільщині відійшла у вічність Маріонілла (Панасюк) - найстарша настоятелька жіночого Богоявленського монастиря.

Жінка мешкала у Кременці та очолювала обитель більше чверті століття, пише "Тернопільська липа".

Попрощаються з Маріоніллою сьогодні, 23 березня.

Для довідки. Богоявленський Кременецький монастир - жіночий монастир Тернопільської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, розташований в місті Кременці Тернопільської області.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 4 березня відійшов у вічність протоірей Василь Бурак, він був канцлером Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ і настоятелем храму "Всіх Святих Землі Української".

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ua писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.