Дружина відомого українського співака Дзідзьо (Михайла Хоми) Слава розповіла широкому загалу, як в їхній родині забороняли навіть думати про власну сольну кар'єру.

Якось дівчина приїхала до Києва на кастинг шоу "Голос країни". Тоді вже Михайло був успішним артистом, вле все одно був дуже проти участі дружини у вокальному шоу: "Михайло ніяк не хотів, тому що там журналісти, він мені не дозволяв давати інтерв'ю. Він не хотів мене світити, не хотів, щоб бачили, що у нього є дружина. Я розуміла, що це табу".

В інтерв'ю програмі "ОЛИЦЬКА" Слава з болем у серці розповіла, що вона ніколи не мала ніде світитися. Слава звикла бути тінню популярного чоловіка, який відмовляв її від будь-яких проєктів. Свою позицію Михайло пояснював тим, що, мовляв, з дружини висмокчуть всі сили і скористуються. Натомість дівчина пояснювала, що дуже хоче співати, хоче бути артисткою і просила чоловіка дозволити хоча б спробувати.

У момент, коли Михайло був на гастролях у Франції, Славу запросили до іншого вокального шоу "Х-Фактор". Дівчина погодилася, бо зрозуміла, що нікому не треба буде нічого пояснювати і що це шанс нарешті проявитися.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Слава пройшла далі та опинилася у тренувальному таборі: "Я там була три дні і думаю: "Так, Михайло повертається завтра". І думаю, що ж мені робити. Я як-небудь виступала, мені головне, щоб мене показали, далі мені пройти неважливо. Мені треба потихеньку повертатись додому. Я в тренувальному таборі була, потім я провалювала виступи свідомо".

Дівчина пригадала, що коли Дзідзьо повернувся додому, то з нею розмовляв організатор концерту артиста:

"Приїжджаємо з Києва, Михайло бере одного свого друга. Це організатор концерту, вони нас зустрічають на вокзалі, і він мені пояснює, чому не можна. Каже: "Мені неважливо, що ти там хочеш, які в тебе мрії. В мене тут є концерт, і мені треба зробити свою справу." Мені важливо, щоб Михайло був спокійний, щоб він не переживав ще за тебе. А я бачу, що він не спокійний, думає де ти, як ти. І мені не потрібно цього. Мені треба, щоб він був з головою у цьому проєкті. Ти не маєш права цього робити".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.