Мер Тернополя Сергій Надал звернувся до містян із проханням дотримуватися карантинних обмежень, оскільки в іншому випадку Тернопіль опиниться в "червоній" зоні, і тоді доведеться закривати геть усе.

Про це очільник міста сказав на своїй сторінці в Facebook.

"Епідемічна ситуація в країні наближається до критичної. Бачимо, що посилено карантин у сусідніх областях. Чергова хвиля епідемії наближається й до нас. Тернопіль, як і вся Україна, в зоні ризику. Тому прошу всіх тернополян впродовж вихідних бути обережними і відповідальними. Уникайте, будь ласка, великих скупчень людей, носіть маски, користуйтеся антисептиками. Особливе прохання до молоді. Навіть якщо вам пощастить уникнути важкої форми захворювання, ви можете бути носіями вірусу, небезпечного для ваших батьків, бабусь і дідусів", - написав Надал.

Тим часом транспорт у Києві під час локдауну може зупинитися зовсім. Про це попередив мер Києва Віталій Кличко. За його словами, причиною для зупинки транспорту може стати погіршення епідеміологічної ситуації в столиці. Якщо захворюваність коронавірусом зростатиме, уряд та міська влада Києва ініціюватимуть рішення щодо припинення транспортного сполучення.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також Знай.ua писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- "Чому без маски?!"