В нічз 17 на 18 березня у селі Волиція, що на Тернопільщині, невідомий вкрав корову просто з хліву. Господарі, тільки вранці помітивши пропажу, звернулися до правоохоронців. Збитки постраждалі оцінили у 18 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що крадій після того, як довів корову до дороги, завантажив її в причеп автомобіля і поїхав в напрямку Хмельницької області. Там він продав крадену тварину.

Корову господарям поліцейські повернули через тиждень після злочину і тепер встановлюють місцеперебування злодія.

Підозрюваним виявився раніше судимий житель Чортківського району, 1970 року народження. Чоловікові доведеться відповідати перед законом згідно зі статтею 185 ККУ, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Тим часом на Черкащині пенсіонер розвів стадо кіз, бо йомцу шкода здавати їх на м'ясо. 40 парнокопитних померли голодною смертю, ще 60 перебувають у жахливих умовах: в домі, неймовірний безлад, для тварин тут немає зовсім нічого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, рибалка зловив біля берегів Індонезії дитинча акули з "людським" обличчям, кадри вразили весь світ.