За життям відомої української телеведучої Лесі Нікітюк слідкує більше 3,5 мільйонів людей, з якими вона активно ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала фото зі спекотного єгипетського курорту, куди вирушила перечекати холодні березневі будні.

Леся показала кадри, зроблені на екскурсії до храму Хатшепсут.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше Леся Нікітюк виклала низку відео з підсніжниками у руках, що стало причиною критики. Телеведуча розповіла, що малесенький букетик придбала за 100 гривень. Водночас вона наголосила, що ці квіти зривати та продавати заборонено.

"За цю піндюринку підсніжників я заплатила 100 гривень, але це неважливо. Ці квіти занесено в Червону книгу України. Люди, які продають їх на дорогах, почуйте мене, їх не можна зривати!", - сказала Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на Дженніфер Лопес, прихопила з собою Влада Яму і Ольгу Фреймут. Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками радісною новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нікітюк втиснула пружні кульки в тісний корсет і спантеличила шанувальників: "Самотній холостяк?". Нікітюк звернулася до шанувальників з питанням

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк "відірвала голову" собаці на прогулянці: бідолашний Рафік. Нікітюк показала, як гуляє з собакою.