У мережі розібрали новий образ дружини британського принца Гаррі Меган Маркл. Одним з її прикрас став браслет покійної матері принца принцеси Діани.

Відповідні фото з'явилися на сторінці герцогів Сассекських в Instagram.

Ще до відносин з принцом Гаррі Меган Маркл була відома світу завдяки зйомкам в голлівудських фільмах. Тепер же вона більш відома в ролі герцогині Сассекської, хоча пара відмовилася від королівських титулів.

Меган Маркл відрізняється вишуканим смаком, а її образи не раз ставали предметом для обговорень. На цей раз шанувальники актриси розібрали черговий наряд, в якому вона з'явилася на інтерв'ю для Опри Вінфрі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Дівчина вибрала для виходу в світ вишукану чорну сукню від бренду Giorgio Armani з шовку, вартість близько 120 тисяч гривень. Туфлі Aquazzura Purist Pump вартість яких коливається в районі 15 тисяч гривень. З прикрас на ній помітили сережки Birks Bee Chic зі стерлінгового срібла з синім топазом, аквамаринове намисто Колетт, діамантовий браслет принцеси Діани, браслет Cartier "Love" і ще один браслет невідомої фірми.

Нагадаємо, що яким був принц Гаррі в дитинстві: з'явилися зворушливі кадри з Діаною.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна Меган вийшла в світ з принцом Гаррі в сукні за $ 3,5 тисячі і годинах принцеси Діани.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл скоро знову стане мамою: як змінилася дружина принца Гаррі під час вагітності.