В Іспанії затримали колишнього президента футбольного клубу" Барселона " Хосеп Марію Бартомеу і ще двох директорів після обшуку в офісах ФК.

Детальніше про це пише місцеве видання "AS".

Повідомляється, що в понеділок, 1 березня, був затриманий колишній президент ФК "Барселона" Хосеп Марія Бартомеу, який пішов у відставку ще в жовтні 2020 року. Крім Бартомеу правоохоронці затримали ще двох осіб: генерального директора" Барселони " Оскара Грау і директора юридичної служби Романа Гомеса Понті.

Хосеп Марія Бартомеу / скріншот з відео
Хосеп Марія Бартомеу / скріншот з відео

Це сталося після того, як поліція провела обшук у каталонському офісі клубу, а зокрема, у фінансовому, юридичному та нормативно0правовому відділах. Правоохоронці виявили в результаті обшуку докази, які дозволили затримати директорів. Обшук проводився в рамках розслідування фінансових та юридичних порушень у діяльності керівництва ФК "Барселона".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В іспанському виданні зазначають, що правоохоронці ще не завершили розслідування, тому затримання у цій справі ще можуть продовжуватися.

Нагадаємо, що легендарний бразильський футболіст Рональдіньо попрощався зі своєю 71-річною матір'ю. Мігеліна Елої Дос Сантос ще в грудні минулого року захворіла коронавірусом, була госпіталізована і весь цей час перебувала в реанімації.

Як повідомляв портал Знай.иа, на одній з неофіційних сторінок з новинами про київський клуб "Динамо" з'явилася інформація про угоду, що зірвалася.

Також Знай.иа писав, що московський Спартак спробував завербувати Мессі і розсмішив світ: "біль".