Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася з шанувальниками рецептом оригінального сніданку: сосиски у вигляді зірочок з начинкою з картопляного пюре і кропу.

Відповідний рецепт Ольга опублікувала в insta-stories.

Інгредієнти:

  • Сосиска
  • Картопля
  • Яйце
  • Кроп
  • Сир моцарелла

Сторис Ольги Сумской в Instagram / скриншот
Сторис Ольги Сумской в Instagram / скриншот

Приготування:

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Спочатку відварюємо картоплю, розминаємо її до стану пюре і вбиваємо в неї одне яйце. Додаємо в масу дрібно нарізаний кріп і ретельно перемішуємо. Приправляємо за смаком.

Далі займаємося формою: 3 сосиски розрізаємо навпіл (поперек), після чого половинки надрізаємо уздовж (не до кінця!). Проколюємо нижню частину сосиски, де розріз, зубочисткою і розсовуємо краю, щоб вийшла буква "л". Складаємо сосиски на деку в формі зірки і наповнюємо начинкою з картопляного пюре.

Посипаємо наші зірочки тертим сиром моцарелла і відправляємо в духовку на 15 хвилин.

Простий і смачний сніданок для всієї родини готовий. Приємного апетиту!

Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот
Сторіс Ольги Сумської в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що у ЗСУ показали харчування бійців на передовій і спростували міф про "голу" армію: борщ, нарізка, пироги. У ЗСУ показали, як і чим годують українських воїнів на передовій.

Як повідомляв портал Знай.uа, приготуйте сосиску в вафлі: несправедливо забутий родич хот-дога і перепічки. Сосиска в вафлі нагадає дитинство і здивує малюків: простий і дуже смачний рецепт.

Також Знай.uа писав про корисні домашні ковбаски як в дитинстві - з ними впорається навіть новачок. Простий рецепт сосисок з двох інгредієнтів.